Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко не їсть солодкого, але обожнює сало

Середа, 20 березня 2019, 09:15

Кандидат у президенти Анатолій Гриценко – інтроверт, який не підпускає до себе надто близько і з яким важко про щось домовлятися.

Про це йдеться в статті "Української правди" "Стиль життя кандидатів. Гриценко на риболовлі, Ляшко з собаками, Бойко у спортивному костюмі".

У штабі Гриценка називають ерудованим і вимогливим керівником, разом з тим відзначають, що з початком виборчої кампанії лідер "Громадянської позиції" став дещо м'якшим, у неформальній обстановці намагається бути компанійським.

"Анатолій Степанович – досвідчений політик, але йому не завжди вдається визнавати свої помилки і відповідати на незручні запитання, як це було у випадку із питаннями про роль Віктора Балоги на початку створення передвиборчого штабу Гриценка", - йдеться в статті.

Гриценко може спати 3-5 годин на добу і зазвичай прокидається близько 7-ої ранку.  Виборчі наради кандидат у президенти може призначати на 9 ранку. Далі має робочі зустрічі, спілкування з журналістами тощо.

"У відносинах із підлеглими Гриценко поводить себе як і належить армійському полковнику – суворий і вимогливий. Особливість Анатолія Степановича – триматися від усіх на однаковій дистанції", - йдеться в статті.

Відзначається, що Гриценко зовсім не вибагливий у їжі – їсть борщ, гречку, рис, котлети, відварене м'ясо, запечену рибу, обожнює сало.

"Натомість Анатолій Степанович відмовився від вживання виробів з борошна і солодкого, через що суттєво втратив вагу. Цукор кандидат у президенти замінює медом", - йдеться в статті.

Попри те, що Гриценко відмовився від шкідливої їжі, інших шкідливих звичок не він  позбувся. Зокрема, упродовж дня кандидат у президенти безперестанку курить  Marlboro gold та п'є багато кави.

До алкоголю ставиться спокійно – у компанії може випити трохи горілки, на прийомах бере келих сухого вина.

Гриценко намагається перечитувати всі політичні і суспільно важливі новини, погортати стрічку у Facebook. Кажуть, що свою сторінку у Facebook Гриценко веде самостійно.

Кандидат у президенти майже не займається спортом, але обожнює рибалити.

"Коли шеф знає, що в нього попереду риболовля – відразу помітно по виразу обличчя. Навіть якщо день важкий і напружений, він все одно спокійний, і задоволений", – зауважує один з працівників штабу Гриценка. 

Читайте також:  Що треба знати виборцю про Анатолія Гриценка

 Вина, кава, спорт та сигарети. Стиль життя Порошенка, Тимошенко і Зеленського 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: