Новини 19 березня: Порошенко програє усім, а "Нацкорпус" б’ється з поліцією

Вівторок, 19 березня 2019, 20:19

Зеленський продовжує очолювати рейтинги, Порошенко продовжує "не перемагати" у другому турі, а "Нацкорпус" продовжує битися із поліцією — новини, що були актуальні 19 березня.

Про нові президентські рейтинги

Зеленський залишається лідером президентських перегонів — його підтримують 24,9% тих, хто визначився і буде голосувати. На другому місці Тимошенко — у неї 18,8%. Трійку із показником у 17,4% замикає Порошенко. Усе це — нові результати дослідження групи "Рейтинг".

Водночас, соціологи кажуть, що Порошенко програє у другому турі, у разі потрапляння до нього, усім своїм опонентам — натомість, згідно з опитуваннями, Зеленський у другому турі долає усіх (якщо, звісно, проходить до нього).

Про Порошенка та олігархів

Більшість українських олігархів втратили віру в Порошенка — вони воліють допомагати будь-кому з його конкурентів. Найрадикальніше проти президента налаштований "троїстий союз" Фірташа, Льовочкіна та Коломойського.

Про Telegram

У нас є мрія! Якісний, цікавий та корисний контент у нашому Telegram-каналі! Ну, і багато підписників, звісно! Допоможете чим зможете?

Про (не)президента Казахстану

Нурсултан Назарбаєв заявив, що йде з посади президента Казахстану — він беззмінно очолював державу з 1990-го.

Про інші важливі новини

Сутички сталися між представниками "Національних дружин" і "Нацкорпусу" та правоохоронцями в Івано-Франківську перед зустріччю Порошенка із виборцями.

Київський суд остаточно заборонив використання тварин у пересувних цирках на території міста.

Київський суддя, якого звинувачують в ухваленні рішень проти майданівців, відсвяткував день народження у дорогому ресторані в центрі Києва — серед гостей були люди, які мають розглянути його відповідність на посаді. Крім того, на бенкет приїхали екс-регіонал Ківалов та головний військовий прокурор Матіос.

Представник Тимошенко позивався до суду із вимогою встановити у виборчому бюлетені порядкові номери кандидатів, бо "там будуть люди із однаковими прізвищами, посадами та місцем роботи". Верховний суд відповів, що цим займається ЦВК, яка, у свою чергу, пропозицію не підтримала.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: