Стріляв і добивав ногами: У вбивстві прикордонника на Львівщині підозрюють строковика

Вівторок, 19 березня 2019, 13:01

У Державному бюро розслідувань повідомили, що у вбивстві інспектора Мостиського прикордонного загону підозрюють 20-річного солдата-строковика.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДБР.

Зазначається, що за попередньою інформацією, 18 березня, близько 13 години, під час несення служби, 20-річний солдат строкової служби відділу прикордонної служби "Сянки" впритул здійснив постріл з автомату в інспектора прикордонної служби.

"Після цього він завдав пораненому удар прикладом автомата по голові, від чого інспектор впав на землю. Солдат продовжив бити вже лежачого прикордонника ногами. Зупинили його інші військовослужбовці", - йдеться у повідомленні.

 
 

Як повідомлялося раніше, пораненому відразу викликали карету "швидкої допомоги", але дорогою до лікарні він помер.

 

У ДБР додали, що військовослужбовець, зі зброї якого пролунав постріл, затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі теруправління Держбюро розслідувань у Львові проводять досудове розслідування за статтею "умисне вбивство" (ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини, солдату-строковику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Нагадаємо:

  • 18 березня повідомлялося, що на Львівщині військовослужбовець Мостиського загону Державної прикордонної служби отримав вогнепальне поранення і помер дорогою до лікарні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: