Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кернес обізвав дебілами й обматюкав активістів

Середа, 27 лютого 2019, 17:41

Мер Харкова Геннадій Кернес обізвав дебілами, а потім ще й нецензурно вилаявся стосовно активістів, які прийшли вимагати зниження тарифів на проїзд.

Про це повідомляє у Facebook UA:Харків.

Як відомо, на початку лютого у Харкові з 5 до 8 гривень подорожчало метро, а проїзд у трамваях і тролейбусах - з 4 до 6 гривень. Активісти оскаржили це рішення в суді, і той призупинив відповідні підвищення тарифів. Але влада міста відмовилася виконувати судову ухвалу і повертати тарифи до початкового рівня.

У середу, 27 лютого, активісти прийшли до Харківської міськради вимагати виконання рішення суду, однак Кернес зустрів їх образами.

"Шановні депутати, будь ласка, хто хоче надати слово ось цим галасно-буйним дебілам, прошу проголосувати", - звернувся він до депутатів.

Після цього мер облаяв екс-депутата міськради і активіста Дмитра Мариніна:

"Послухай, ти, негідник… Виведи свою групу людей звідси і досить тут взагалі нам наказувати. Хто ти є такий? Ти кнопка, б…дь! Ти зрозумів чи ні?"

Депутати відреагували на цю грубість аплодисментами.

Нагадаємо:

  • У 2012 році мер Харкова Геннадій Кернес на нараді комісії з надзвичайних ситуацій обізвав чиновника "сучим псом".
  • На засіданні комісії щодо вибуху у харківському будинку Кернес звернувся до глави "Харьківміськліфта" з такими словами: "Ти, Кандауров! Підведись! Дивися, сучий пес! Якщо ти – уважно слухай те, що я тобі кажу – ще раз так поставишся до своїх обов'язків, ще раз я дізнаюся про те, що ти особисто як директор не проконтролював ті обіцянки й зобов'язання, які взяв на себе, я тебе помножу на нуль, тобі це ясно чи ні?"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: