Прикордонники відкрили вогонь і спіймали "водолазів" на березі Тиси

Четвер, 21 лютого 2019, 09:49
Прикордонники відкрили вогонь і спіймали водолазів на березі Тиси

Ввечері 20 лютого прикордонники Мукачівського загону на кордоні з Румунією після попереджувальних пострілів угору затримали ймовірно контрабандистів, які намагалися втекти.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що двоє ділків у гідрокостюмах перетнули річку Тиса, після чого їх помітив прикордонний наряд відділу "Ділове".

За даними прикордонної служби, правоохоронці намагалися спинити порушників, але вони ігнорували їхні вимоги і спробували втекти, і не зупинились навіть після попереджувальних пострілів вгору.

 
фото ДПСУ

"За 30 метрів від держрубежу правопорушників військовослужбовці затримали, після чого доставили їх до прикордонного підрозділу для встановлення деталей правопорушення та їх перебування вночі на кордоні", - йдеться у повідомленні.

У ДПСУ додали, що затриманими виявились місцеві жителі 18 та 20 років. На них складено протоколи про адмінправопорушення, передбачені статтями 185-10 та ч.1 ст. 204 -1 КУпАП.  Справу скеровано до суду.

Повідомляється, що загалом тільки у минулому році на цьому напрямку прикордонники Мукачівського загону затримали близько 20 "водолазів", які намагались провернути оборудки з переміщення сигарет річкою Тиса.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: