Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Пауло Коельйо заявив, що не підтримував Тимошенко на виборах президента

Середа, 23 січня 2019, 19:52

Бразильський письменник Пауло Коельйо повідомив, що не підтримував Юлію Тимошенко на президентських виборах.

Про це він написав у Twitter.

"Я ніколи не записував жодного повідомлення з підтримкою її поточного кандидатства. Навіть якщо вона подобається мені як людина, українська політика – не моя справа", – написав письменник.

22 січня на з’їзді ВО "Батьківщина" був продемонстрований фільм про Тимошенко. Він починається із розповіді Пауло Коельйо про Юлію Тимошенко.

"Я зустрічався з пані Тимошенко двічі. У неї є харизма – ще й яка. Це дуже сильна особистість. Вона пройшла через багато випробувань. У неї є унікальна риса – вона здатна долати будь-які труднощі. Саме така людина може керувати країною", - сказав він на записі.

Водночас невідомо коли та чому був зроблений цей запис.

Читайте також: Наднова Вона. Якою Тимошенко йде на вибори

Нагадаємо:

  • 23 січня лідерка ВО "Батьківщина" подала до Центрвиборчкому документи для реєстрації її кандидатом у президенти на виборах 31 березня.
  • У жовтні ще до висунення на вибори Тимошенко пообіцяла "політичний кінець" для нинішнього президента Петра Порошенка і його партії.
  • Згідно грудневих соцопитувань, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко та президент Петро Порошенко посідають 1 і 2 місце серед уподобань українців, які мають намір брати участь у голосуванні на президентських виборах.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: