Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Київ набирає інспекторів, щоб слідкувати за паркуванням авто

Середа, 16 січня 2019, 10:48

Департамент транспортної інфраструктури Києва набирає інспекторів з паркування, які слідкуватимуть за дотриманням правил зупинки, стоянки та паркування автомобілів.

Про це заявив заступник голови КМДА Дмитро Давтян, повідомляє прес-служба міської влади.

За його словами, уже призначені 7 інспекторів, до кінця січня планують набрати 15 осіб, а до кінця року – щонайменше 50.

"Наразі триває набір на зайняття посад головних інспекторів з паркування для роботи у Шевченківському, Голосіївському та Печерському районах", - сказав Давтян.

Він додав, що обов’язковою вимогою до кандидатів є наявність вищої освіти, адже працівники "Інспекції з паркування" державні службовці.

Їм обіцяють від 10 тисяч гривень заробітної плати.

Інспектори з паркування слідкуватимуть за дотриманням правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів; фіксуватимуть порушення, встановлюватимуть особу, відповідальної за порушення правил парковки, складатимуть постанови про адмінпорушення притягуватимуть порушників до відповідальності.

Читайте також: Депутати проти стихійних парковок. До чого слід готуватись водіям

Нагадаємо:

  • 27 вересня 2018 року в Україні набули чинності нові правила паркування автомобілів.
  • Згідно з законом, запроваджується фото- та відеофіксація порушень правил зупинки, стоянки та паркування транспорту. Зазначається, що за порушення правил паркування автомобіль буде евакуйований. Також законом визначено, що розмір штрафу буде залежати від тарифа на майданчику.

Детальніше про нововведення можна прочитати ТУТ.  

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: