Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Понеділок, 30 липня 2018, 21:02

УЗ хотіла закупити нагородні знаки в Росії, США підтримують РФ у СОТ у справі блокування українського транзиту - новини, які обговорювали 30 липня.

Про скандал з УЗ. Державна компанія "Укрзалізниця" замовила в РФ виготовлення партії нагородних знаків "Почесний залізничник" по 800 гривень за штуку.

Виконуючий обов’язки голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов заявив, що доручив призупинити закупівлю з Росії нагородних знаків.

Про США та РФ. Адміністрація Дональда Трампа стала на бік Росії у знаковій справі у Світовій організації торгівлі щодо українського транзиту. Про це повідомляє Politico.

Про кадрові перестановки. Заступник голови Адміністрації президента Ростислав Павленко замінив Володимира  Горбуліна на посаді директора Національного інституту стратегічних досліджень.

Про Манафорта. Колишній керівник кампанії Дональда Трампа і лобіст інтересів Віктора Януковича в США Пол Манафорт через три місяці після розстрілів на Майдані у 2014 році пропонував свої послуги столичному голові Віталію Кличку. Про це свідчать документи, зібрані спецпрокурором США Робертом Мюллером, повідомляє ВВС.

Про Януковича. Верховний суд відмовився перевести справу про держзраду екс-президента Віктора Януковича до іншого суду та забезпечити його участь у засіданнях.

Про кордон. Прикордонники Харківського загону затримали громадянина Росії, який рухався вглиб України, незаконно перетнувши кордон поза пунктами пропуску.

Про Кольченка. Мати українського політв’язня Олександра Кольченка, який відбуває покарання в російській колонії, отримала дозвіл на побачення з сином і вже прибула до Челябінська.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: