Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У "7 кілометрі" пов'язали обшуки з онуком вдови засновника ринку

Субота, 2 липня 2016, 18:42

Прес-служба одеського ринку "7 кілометр" пов'язує обшуки і виїмку документів в адміністрації промринку зі спробою заблокувати його роботу з боку онука вдови засновника ринку Віктора Черната-Добрянського.

Як ідеться в повідомленні, представники прокуратури назвали кілька причин для проведення слідчих дій, основна з яких - розтрата майна.

"ТОВ "Промтоварний ринок" не є держвласністю, це - приватне підприємство, і тільки збори його акціонерів приймають рішення про витрачання коштів. Які переважно спрямовуються на розвиток ринку і всі витрати оформляються відповідно до норм закону і зі сплатою всіх податків державі", - нагадали в прес-службі.

Незважаючи на це, адміністрація ринку не збирається перешкоджати законним перевіркам, але вважає, що правоохоронці повинні розібратися в причинах того, що відбувається.

"Події, що відбуваються - це новий виток в історії з крадіжкою акцій Віктором Чернатом-Добрянським у сім'ї засновника ринку і спроба легалізувати вкрадену частку ринку, незважаючи на існуючі кримінальні провадження, в тому числі і про підробку документів", - йдеться в повідомленні.

"Ще в 2014 році вдова засновника ринку, Валентина Олексіївна Добрянська розповіла про конфлікт у сім'ї. Один з онуків Валентини Олексіївни, Віктор Чернат-Добрянський, підробив підписи і відібрав у бабусі акції ринку, що дісталися їй у спадок від чоловіка. Потім передав їх третім особам. Таким чином, співзасновниками ринку стали люди, які не мають ніякого відношення до сім'ї засновників підприємства", - цитує прес-службу "Думська".

"Весь цей час тривають судові тяжби, а тим часом Віктор Чернат-Добрянський намагається заблокувати роботу підприємства все новими і новими звинуваченнями", - додали в адміністрації.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: