У компанії Новинського пояснили, звідки взялися озброєні люди в їхніх магазинах

Середа, 31 грудня 2014, 21:55

У "Смарт-Холдингу" пояснили появу озброєних людей в магазинах в Запоріжжі претензіями до міноритарного акціонера Володимира Вагоровського.

Про це йдеться в заяві холдингу.

Там заявили, що "Смарт-Холдинг", як головний акціонер групи компаній (ГК) "Амстор", провів аудит діяльності підприємств групи і виявив, що за останній час міноритарний акціонер Володимир Вагоровський, який був керуючим партнером ГК "Амстор", "користуючись складною ситуацією на Сході країни, здійснив ряд протиправних дій".

"Ми подали відповідні заяви до правоохоронних органів і маємо намір забезпечити стабільну та ефективну роботу підприємств у суворій відповідності до вимог чинного законодавства, з дотриманням законних прав всіх акціонерів, співробітників і контрагентів", - сказано в заяві.

У холдингу відзначили, що наразі озброєні люди нібито за вказівкою Вагоровського намагаються блокувати низку магазинів мережі "Амстор".

"Ми звернулися в міліцію і посилили охорону, щоб забезпечити збереження товарно-матеріальних цінностей і стабільну роботу торгових центрів в період свят", - сказано в заяві.

Раніше повідомлялося, що невідомі люди зі зброєю блокують адміністрацію трьох магазинів мережі "Амстор" у Запоріжжі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: