Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На окупований Донбас відправили наступні 60 тон української гуманітарки

Неділя, 28 грудня 2014, 17:53

29 грудня на території Донбасу, у тому числі й окуповані бойовиками, відправлено чергову партію української гуманітарної допомоги.

Про це у своєму Facebook повідомила нардеп, уповноважений президента з урегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях Ірина Геращенко. 

"Сьогодн наступні 60 тон гуманітарного вантажу були відправлені в села Тельманівського району: Орловське, Гранітне, Андріівка, Ярмалик, Староігнетівка, Мирне", - повідомила нардеп.

"Також відправили черговий вантаж туди (на окуповану бойовиками територію - УП),  інформацію дамо відразу, як отримаємо підтвердження, що доправлено. Вся гуманітарна допомога буде доставлена нужденним до новорічних свят", - зазначила Геращенко. 

Як відомо, 25 грудня  за дорученням президента 326 тон гуманітарного вантажу було доставлено у Северодонецьк і Краматорськ. 27 грудня перші 60 тон було розвезено по селах і містах буферноі зони - Дебальцево, Углегорськ, Ольховатку, Камишевату, Булавинку.

Ще  7 тон вантажу було доставлено адресно, в соцустанови і медзаклади на територіі, підконтрольні бойовикам - Красний Луч і Алчевськ, у Петровський обласний навчально-реабілітаційний центр для дітей з особливими потребами, а також для Територіальний центру м. Красний Луч, який обслуговує інвалідів та учасників війни, хворих, одиноких та літніх людей, та Краснолучський обласний протитуберкульозний диспансер та алчевські обласний протитуберкульозний диспансер та два Будинки сімейного типу. 

Джерело відео - Громадське Телебачення Донеччини

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: