Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОБСЄ заперечує розголошення інформації про дислокацію українських військових

Вівторок, 11 листопада 2014, 15:30

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ спростовує заяви про те, що її представники нібито розкривають позиції українських військовослужбовців на сході України.

Про це повідомив спікер СММ ОБСЄ в Україні Майкл Боцюрків на брифінгу у вівторок в Києві.

"Перш за все я хочу сказати, що ми не розкриваємо позиції українських військовослужбовців. Наші представники відзвітували про результати роботи перед спільним комітетом за участю української та російської сторін", - сказав Боцюрків на брифінгу у вівторок в Києві.

Він запевнив, що робота місії є нейтральною та неупередженою.

"Ми не можемо приховувати якісь факти, наприклад обстріли або виявлення озброєних осіб ... Наша місія полягає не тільки в тому, щоб сприяти діалогу, але й у виявленні нових фактів і інформуванні про них ОБСЄ", - зазначив Боцюрків.

У свою чергу прес-секретар МЗС Євген Перебийніс заявив, що МЗС цінує роботу місії ОБСЄ і застеріг від необґрунтованих випадів в бік ОБСЄ.

Він також заявив, що зараз в місії ОБСЄ працюють 268 спостерігачів з 39 країн, з них 18 росіяни.

Раніше прес-секретар РНБО Андрій Лисенко повідомив, що Україна незадоволена тим, що окремі представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі розголошують інформацію про дислокацію українських військових.

Інтерфакс-Україна, Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: