Після обстрілу відновила роботу окружна комісія № 60

Понеділок, 27 жовтня 2014, 08:06

Після бою окружна комісія № 60 у Волновасі на Донеччині відновила роботу.

Про це повідомляє прес-служба громадського руху "Опора".

Станом на 8:00 27 жовтня окружна виборча комісія № 60, яка розташована у місті Волноваха Донецької області, відновила свою роботу, після того, як бойові дії у місті були завершені.

"Близько півгодини тому військові, які забезпечують охорону окружкому, дозволили членам комісії продовжити свою роботу. Члени дільничних комісій вже почали транспортувати виборчу документацію до ОВК", - зазначають спостерігачі.

"Слід зазначити, що на момент початку бойових дій, окружна комісія встигла прийняти документи лише від двох ДВК, але направила їхні протоколи на уточнення. Таким чином, станом на зараз ОВК № 60 не обробила протоколів жодної дільниці", - повідомили в "Опорі".

За інформацією спостерігача, бойові дії в місті припинилися близько 3:00 години ранку "Вибухів вже не було чутно, але військові не дозволяли комісії продовжити роботу.

Як повідомлялось раніше, вночі у Волновасі розпочався бій недалеко від місця знаходження ОВК № 60. Через питання безпеки члени комісії та військові, які охороняли ОВК, вирішили тимчасово призупинити приймання протоколів від дільничних комісій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: