Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Луганщині авто із прикордонниками підірвалося на вибухівці, 3 загиблих

Середа, 10 вересня 2014, 13:20

У результаті бойових зіткнень на сході України загинуло 58 прикордонників, зокрема троє – за останню добу. 

Про це повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби.

Там зазначили, що протягом доби обстановка характеризувалася подальшими фактами порушення перемир’я.

Зокрема, триває переміщення підрозділів та техніки ЗС РФ, рух військових колон по території України, тривають активні дії ЗС РФ з нарощування ударного угруповання на тимчасово окупованій території АР Крим та укріплення своїх бойових позицій.

"Незважаючи на оголошене перемир’я, терористи і російські найманці продовжують вести бойові дії, обстрілювати позиції сил АТО та здійснювати інші диверсійні заходи", - зазначили у прес-службі.

Так, 0 14.45 поблизу н.п. Нижньобараниківка (Луганська обл.) на вибуховому пристрої підірвався прикордонний наряд, що рухався на автомобілі "УАЗ". У результаті вибуху загинули 3 прикордонники: два - на місці події, один - під час транспортування до медичного закладу, ще 2 отримали тяжкі поранення.

Активно здійснюється повітряна розвідка Російською Федерацією. Впродовж доби прикордонники двічі фіксували БПЛА: на одному із блокпостів поблизу Маріуполя та на адміністративному кордоні з АР Крим на ділянці пункту контролю "Чонгар".

РФ продовжує концентрувати бронетехніку, сили бойовиків та регулярних військ в Новоазовському районі Донецької області.

Зокрема, поблизу н.п. Саханка Новоазовского р-ну Донецької обл. виявлено 50 одиниць важкої військової техніки (танки, БМП, БТР, вантажні автомобілі). Також з РФ до м. Новоазовськ зайшло 2 танки, 3 САУ та 8 "Уралів" з особовим складом. В районі н.п. Безіменне Новоазовського р-ну Донецької області спостерігається велике скупчення техніки та живої сили противника, в т. ч. засобів  радіорозвідки. 

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування