Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

4 прикордонників з Одеси загинули, прориваючись з оточення на кордоні з РФ

П'ятниця, 8 серпня 2014, 11:09

Четверо одеських прикордонників загинули під час прориву з оточення на Донбасі, в якому українські військові перебували 22 дні.

Про це повідомили в прес-службі Південного регіонального управління Держприкордонслужби України.

У відомстві зазначили, що це поки попередні дані, й іншої інформації щодо загиблих немає. Також в прес-службі не змогли повідомити, коли відбудеться прощання із загиблими.

Напередодні заступник військового комісара Одеської області Владислав Мусейко повідомив, що станом на 7 серпня в зоні АТО загинули 9 військовослужбовців з Одеської області.

"У нашій області ми поховали вже 9 військовослужбовців - представників Збройних Сил, Національної гвардії, Державної прикордонної служби", - сказав він.

Раніше в соціальних мережах та ЗМІ з'явилася інформація про те, що в результаті триденних боїв оточене в районі Червонопартизанська, Должанського, Дьякова угруповання українських військ у складі окремих підрозділів 24-ої, 51-ої і 72-ої механізованих, 79-ї аеромобільної, 3-го полку спецназу і Держприкордонслужби здійснило успішний прорив з "котлу" і вийшло на з'єднання із головними силами українських військ.

7 серпня повідомлялося, що під час прориву загинули декілька солдатів. Точне число невідоме, проте журналіст Юрій Бутусов писав про п'ять загиблих прикордонників і трьох солдат армії, є поранені.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: