Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В РФ полонену і викрадену льотчицю Савченко захищатимуть ще два адвокати

Субота, 12 липня 2014, 15:56

До захисту української льотчиці Надії Савченко, яку тримають у російському СІЗО, долучаться адвокати Микола Полозов і Ілля Новіков.

Про це у своєму Твіттері повідомив адвокат, колишній захисник  учасниць групи Pussy Riot Марк Фейгін.

 "У справі Савченко разом зі мною братимуть участь адвокати Микола Полозов і Ілля Новіков. Чудові процесуалісти і взагалі надійні люди", - зазначив Фейгін.

Як відомо, терористи взяли Савченко у полон під час сутичок у м.Щастя. Пізніше з'ясувалося, що вона знаходиться у слідчому ізоляторі в російському Воронежі. Суд Новоусманського району Росії заарештував її на два місяці — до 9 вересня.

Міністерство юстиції звернеться до Ради Європи з проханням визнати, що українська льотчиця Надія Савченко перебуває на території Росії як заручниця.

За фактом незаконного позбавлення волі штурмана-оператора вертольота МІ-24 і бомбардувальника СУ-24 порушено кримінальне провадження.

Офіційний представник Слідчого комітету РФ Володимир Маркін заявив, що Україна не зможе звільнити льотчицю Надію Савченко

В МЗС України висловили обурення заявами російських чиновників про те, що українська сторона нібито не вимагала повернути льотчицю Савченко. 

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: