В АТО заявляють, що знищують бойовиків лише тоді, коли вони відмовляються здаватися

Середа, 4 червня 2014, 11:46

В центрі АТО заявляють, що місцеве населення підтримує дії силовиків, а бойовиків знищують лише після їхньої відмови здатися.

Про це в своєму Facebook написав керівник центру АТО Владислав Селезньов.

"Бойовики не знають жалю та совісті, нападають на учасників АТО підступно, із засідок розстрілюють колони, вбиваючи наших військових", - написав він.

"Сили АТО чітко засвідчують свою позицію, висувають ультиматум бойовикам здатись у полон, лише у випадку відмови, блокують та при супротиву знищують них", - повідомив Селезньов.

"Місцеве населення у переважній більшості позитивно сприймає дії учасників АТО, спрямовані на стабілізацію обстановки в регіоні, що вкотре підкреслює марність планів бойовиків", - додав він.

"Серед іншого, слід відмітити високий рівень взаємодії між підрозділами силових структур, задіяних в АТО", - зазначив він.

Крім того, Селезньов повідомив, що за минулу добу, внаслідок дій українських військовослужбовців в районі н.п. Червоний Лиман та Слов’янськ, знищено понад 300 бойовиків, ще близько 500 поранено.

Українські військовослужбовці також зазнали втрат. В ході запеклих боїв отримали смертельні поранення 2 військовослужбовця та ще 45 було поранено.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: