Міліція закрила справу проти вчительки, яка відстоювала свій дім на Печерську

Середа, 28 травня 2014, 12:01

Слідчі столичного райуправління міліції закрили кримінальне провадження стосовно київської вчительки Ніни Москаленко, в якої незаконно намагалися відібрати землю.

Про це повідомляє прес-служба столичної прокуратури.

Орган досудового слідства під процесуальним керівництвом прокуратури Печерського району виніс постанову про закриття вказаного кримінального провадження у зв’язку з відсутністю в діях Москаленко складу злочину.

У червні 2012 на подвір’я будинку жінки за адресою провул. Землянський,14 прийшло четверо невідомих, які почали без її дозволу вимірювати земельну ділянку. Між вчителькою та вказаними особами виникла суперечка, у ході якої тілесні ушкодження отримав 27-річний чоловік.

За цим фактом стосовно Москаленко було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 122 Кримінального кодексу України (нанесення тілесних ушкоджень середнього ступеню тяжкості).

У ході досудового розслідування проведено оцінку доказів, зібраних у зазначеному кримінальному провадженні, за результатами якої встановлено, що в діях Москаленко був відсутній умисел на заподіяння тілесних ушкоджень потерпілому.

Як відомо, Москаленко більше року воювала за власну землю в престижному районі столиці, поруч із Ботанічним садом.

До неї неодноразово вламувались "тітушки" і трощили майно.

22 квітня 2013 року невідомі виселяли Москаленко з її помешкання в елітному районі Києва. Вони силоміць витягнули жінку на вулицю, викинули її речі, а будинок заварили металевими щитами.

Пізніше виконавче провадження щодо виселення Москаленко з частини будинку на провулку Землянському в Києві було зупинене.

Начальника відділу Державної виконавчої служби притягнули до дисциплінарної відповідальності

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: