Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Російські вертольоти проривалися з Криму на материк - Міноборони

Субота, 24 травня 2014, 18:09

24 травня Міноборони зафіксувало спробу перетину двома вертольотами Мі-35 Збройних Сил Російської Федерації адміністративно-розмежувальної лінії між Херсонською областю та тимчасово окупованою територією АР Крим.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони України.

Згідно з повідомленням, спроба перетину була зафіксована о 12:55.

"Військовослужбовці спостережного посту однієї з військових частин Сухопутних військ ЗСУ, які виконують завдання за призначенням в районі мису Кутара у Херсонській області, попереджувальним вогнем із зенітної установки примусили провокаторів взяти зворотній курс", - зазначили в Міноборони.

Як відомо, раніше в МЗС України повідомили, що 24 травня близько 4:00 в районі пункту пропуску "Дібрівка" на Донеччині прикордонники зафіксували черговий несанкціонований перетин кордону з боку Росії: 5 вантажних та 2 легкових автівки з озброєними людьми.

"Є всі підстави стверджувати, що, як і попередні порушення кордону з боку Росії, ця провокація відбувалася за безпосереднього сприяння і потурання російських прикордонників", - зазначено у повідомленні.

В МЗС підкреслили, що "організоване російською владою проникнення на територію України озброєних терористичних формувань є нічим іншим як черговим актом агресії проти нашої держави, цинічним нехтуванням Росією норм та принципів міжнародного права".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: