У НАТО досі не побачили, щоб Росія виконала наказ Путіна

Вівторок, 20 травня 2014, 14:08

У НАТО заявляють, що все ще не бачать жодних доказів виконання заяви президента Росії Володимира Путіна про відведення російських військ від українського кордону.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на штаб-квартиру НАТО.

"Ми не маємо жодних даних щодо зміни ситуації вздовж східного кордону між Україною та Росією", - повідомили у НАТО, коментуючи ситуацію на кордоні через більше ніж добу з моменту заяви глави російської держави.

Раніше в понеділок на прес-конференції генсекретар НАТО Андер Фог Расмуссен також заявив, що заява президента Путіна не має жодних доказів.

"На жаль, я маю сказати, що ми не бачили жодних доказів тому, що росіяни почали відводити свої війська від українського кордону. Це - третя його заява про відведення підрозділів, але й досі ми не бачили ніякого відведення", - заявив генсек НАТО в понеділок на прес-конференції у Брюсселі.

Як відомо, в понеділок вранці президент Росії Володимир Путін розпорядився повернути війська, які проводили навчання на південному заході РФ, в місця постійної дислокації.

У вівторок Російським військам, зосередженим біля кордону з Україною, передано наказ міністра оборони Російської Федерації Сергія Шойгу повернутися в пункти постійної дислокації.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: