Влада Красноармійська "присягне на вірність" сепаратистам ДНР?

Понеділок, 19 травня 2014, 12:47

Представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" приїжджають у понеділок у Красноармійськ приймати клятви на вірність сепаратистам.

Про це повідомляє командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко в себе у Facebook.

"За інформацією, яка надійшла з райдержадміністрації Червоноармійського району Донецької області, в.о. мера м. Красноармійська Галина Гаврильченко на 14:00 збирає всіх керівників міських служб для зустрічі з представниками терористичної організації "Донецька народна республіка". Емісари ДНР приїжджають приймати клятви на вірність собі", - пише він.

За словами Семенченка, у зв'язку з "загрозою остаточної втрати контролю державної влади на території Червоноармійського району Донецької області", командування батальйону "Донбас" ухвалило рішення: 

1. У випадку приїзду представників ДНР на зазначену зустріч - арештувати їх як терористів, у випадку збройного опору, знищити.

2. Роз'яснити в.о. мера м. Красноармійська відповідальність за підтримку терористів і зраду Батьківщині. Інформувати керівників служб м. Красноармійська про небезпеку участі в подібних зустрічах (див. пункт 1).

3. Оголосити мобілізацію на території Червоноармійського району патріотів України й Донбасу в народне ополчення.

4. Надати всю необхідну допомогу народному ополченню Червоноармійського району і тим представникам української влади, які не втратили волю до спротиву. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: