Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди, що захопити будівлю СБУ в Луганську, відправили своїх на переговори з владою

Вівторок, 8 квітня 2014, 21:57

Два представника групи людей, що знаходяться в будівлі управління СБУ в Луганську, делеговані для переговорів з представниками влади.

Про це заявив народний депутат фракції Компартії України Спиридон Кілінкаров.

"Я буквальною зараз зв'язувався з Луганськом (по телефону), отримав таку інформацію: два представника, які були в будівлі СБУ, сьогодні делеговані до обласної ради", - сказав він в ефірі 5 каналу.

"Наскільки я знаю, в Луганську сьогодні є представники влади, в тому числі керівники Служби безпеки та РНБО. Я так розумію, ... вже сьогодні, принаймні, встановлений якийсь контакт, почався діалог", - повідомив депутат у вівторок ввечері.

Як відомо, 6 квітня учасники проросійського мітингу взяли штурмом будівлю управління СБУ в Луганській області. Міська прокуратура відкрила кримінальне провадження за фактом масових заворушень.

Пізніше міліція повідомила, що мітингувальники в будівлі УСБУ заволоділи зброєю.

СБУ зажадала від зловмисників звільнити заручників, що перебувають в будівлі управління СБУ в Луганській області, розмінувати приміщення і скласти зброю.

"Антитерористична група СБ України, яка здійснює заходи щодо звільнення захопленої членами радикальної організації адміністративної будівлі СБУ в Луганську, встановила, що зловмисники замінували приміщення", - повідомив прес-центр СБУ 8 квітня.

"Погрожуючи зброєю та вибухівкою, сепаратисти насильно утримують близько 60 громадян, не дають людям покинути приміщення і повернутися додому. Тобто вдаються до засобів, які використовують терористи", - відзначає прес-центр.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: