Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МВС попросило колишній "Беркут" і Самооборону об'єднатися

Неділя, 20 квітня 2014, 10:14

Члени колегії МВС України звернулись до колишніх працівників "Беркуту" із закликом примиритися та об'єднатися із "Самообороною" перед обличчям зовнішньої агресії.

Про це йдеться у офіційній заяві МВС

"Ви завжди були елітою сил правопорядку. Ви не шкодували своїх сил та життя заради захисту людей. Тепер Мати-Україна потребує Вашої допомоги та участі як ніколи. Нехай вчора "Беркут" і "Самооборона" були по різні сторони барикад. Тепер, перед лицем зовнішньої агресії всі громадяни мають пам’ятати, що вони є діти єдиної української землі, забути будь-які взаємні образи, вгамувати всі особисті амбіції", - йдеться у заяві.

У міліції зазначають, що цього року Господь послав молодій Українській державі випробування на зрілість і міцність, за минулі місяці нашому народові довелося пережити багато.

"Це і біль людських втрат, і відчай від зневіри в свого ближнього, і праведний гнів від посягання на територіальну цілісність України. Наприкінці лютого вистачило людської мудрості зупинитись на межі братовбивства", - зазначено у зверненні.

У МВС підкреслили, що сценарій дискредитації національної державності було зірвано і українці довели, що в змозі самі дати лад у власному багатокультурному домі.

"Розпочалося легітимне державницьке оновлення", - кажуть у відомстві.

Проте такий розвиток подій не влаштовує українофобів, - впевнені у міліції.

"Нас намагаються виставити дикими невігласами. Між Сходом і Заходом прагнуть вбити клин ворожнечі. Спекулюють на питаннях мови та віросповідання. Пересмикують факти історичного розвитку. Тиснуть економічними важелями. Чинять спробу зриву політичного перезавантаження. Жодними засобами не гребують", - кажуть у МВС.

Тому у відомстві закликали всіх, кому не байдужа доля нашої держави, примиритися та об’єднатися.

"Передусім згуртуванням суспільства, припиненням чвар і взаємної неповаги", - відзначили у відомстві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: