У міліції кажуть, що Раду пікетує 1,5 тисячі людей. Охорону посилили

Четвер, 27 березня 2014, 20:30

У будівлі Верховної Раді України, яку в четвер увечері пікетують представники "Правого сектора", посилена охорона.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", охорона парламенту зосередилася біля вхідних дверей, розгорнула гідранти і просить журналістів, які знаходяться всередині, не підходити близько до вікон, які виходять на пл.Конституції, де зараз продовжують залишатися протестувальники.

Віце-спікер Верховної Ради Руслан Кошулинський виходив до протестувальників.

"Це представники "Правого сектора", які мене проінформували про свої вимоги, зокрема, про відставку міністра внутрішніх справ Авакова з посади. Вони вимагають це зробити негайно", - розповів він журналістам, додавши, що роз'яснив протестувальникам, що на даний момент це зробити неможливо.

У той же час, відповідаючи на запитання журналістів, чи буде в п'ятницю проводитися засідання парламенту, віце-спікер заявив: "Завтра Верховна Рада працює в штатному режимі".

Зараз в будівлі Верховної Ради України по вул. Грушевського, 5, зокрема, в кулуарах, народних депутатів вже немає, залишилася невелика кількість журналістів, співробітників Верховної Ради та охорона.

Як передає "Громадське ТБ", активісти "Правого сектора" принесли шини, стукають по двері будівлі парламенту, розбивають скло на дверях.

Активісти кричать "Революція!", вимагають відставки Авакова, а також відправити під трибунал колишнього в.о. міністра оборони Ігоря Тенюха

Міліція повідомила,  що будівлю українського парламенту в четвер увечері з вимогою відставки Авакова пікетує близько 1,5 тис людей.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: