Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Путін доручив пошвидше затвердити в Криму територіальні органи РФ

Неділя, 23 березня 2014, 09:30

Президент Росії Володимир Путін доручив уряду до 29 березня затвердити в Криму територіальні органи виконавчої влади РФ.

Про це повідомляє прес-служба Кремля.

Дане розпорядження було прийнято "у зв'язку з набранням чинності конституційного закону "Про прийняття в Російську Федерацію Республіки Крим та утворення в складі Російської Федерації нових суб'єктів - Республіки Крим та міста федерального значення Севастополя", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляє прес-служба Кремля, до 29 березня доручено забезпечити затвердження планів організаційно- штатних заходів щодо створення в Республіці Крим та м.Севастополі територіальних органів федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів у зазначених суб'єктах Російської Федерації.

При цьому необхідно передбачити при необхідності зміну штатної чисельності відповідних органів і підрозділів, створення територіальних органів федеральних органів виконавчої влади та інших органів і підрозділів відповідно до зазначених планів , - цитує прес-служба Путіна.

"Доповідь - через два тижні, далі - щомісяця", - сказано в розпорядженні.

Як відомо, 21 березня Путін підписав указ про утворення Кримського федерального округу.

Повноважним представником Кремля в новому окрузі призначений глава російського військового холдингу ВАТ Слов'янка Олег Белавенцев.

Путін підписав "угоду" з самопроголошеною владою Криму про приєднання до Росії на основі результатів нелегітимного "референдуму".

ЄС, США та низка інших впливових країн світу уже запровадилиекономічні та політичні санкції проти Кремля за такі його дії.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: