Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Окупанти заблокували будинок, де живуть родини українських військових

Вівторок, 18 березня 2014, 19:02

У Сімферополі російськими військовослужбовцями заблокований будинок на вулиці Кубанській 11-а, де компактно живуть сім'ї українських військовослужбовців.

Як повідомило інформоване джерело в Сімферополі, кілька десятків військовослужбовців Російської Федерації заблокували будинок, де живуть сім'ї українських військовослужбовців гарнізону.

"Дружини і діти перелякані, російські військовослужбовці з автоматами нікого не випускають, на контакт не йдуть, все заблоковано", - сказало джерело.

 
 

У вівторок в Сімферополі російські військовослужбовці в результаті штурму захопили фотограмметричний центр Центрального військово-топографічного та навігаційного Головного управління оперативного забезпечення Збройних сил України.

Під час штурму українського фотограмметричного центру в/ч А-3674 в Сімферополі був убитий один український військовослужбовець. Ще двоє поранені.

16 березня в.о. міністра оборони України Ігор Тенюх заявив, що глави військових відомств Росії та України домовилися про перемир'я в Криму терміном до 21 березня.

За його словами, угода була укладена з російським Чорноморським флотом і міністерством оборони Росії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: