Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тягнибок: Кожен може говорити мовою, якою хоче

Середа, 26 лютого 2014, 17:04

Лідер фракції "Свобода" Олег Тягнибок запевнив жителів Криму, що в Україні ніхто і ніколи не переслідуватиме людей за мовною чи національною ознакою.

Про це він заявив у своєму зверненні, поширеному в інтернеті.

Тягнибок вважає, що проти українців ведеться інформаційна війна, мета якої – зіткнути їх лобами.

Він запевнив, що і свободівці, і інші партії, які тепер мають більшість у парламенті, працюють на стабілізацію ситуації в Україні.

"Всі ці повідомлення, що якісь ешелони "бандерівців" їдуть зараз в Крим, будуть щось там трощити, бити, вбивати – це все повні нісенітниці, це є повна маячня, щоб нас пересварити між собою", - запевнив Тягнибок.

Він запевнив, що теперішня влада має намір збудувати таку країну, де б усі представники усіх національностей жили у мирі.

"Я вас запевняю – кожен може говорити тою мовою, якою він хоче говорити. Звісно є державна мова, вона стосується державних органів, але в побуті ніхто нікому не заважає", - заявив Тягнибок.

"Ніхто і ніколи в Україні не буде переслідувати представників національних меншин. Ніхто не буде обмежувати культурні права, освітні права", - додав він.

Як відомо, останнім часом у російських ЗМІ тиражується тема хаосу в Києві, гонінь на росіян та російськомовних громадян.

Також росіяни "висловлюють глибоку стурбованість" через "нападки на православну церкву".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: