Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Влада годувала і гріла тітушків у Маріїнці, бо "рятувала від морозів"

Вівторок, 21 січня 2014, 17:27

Залучення техніки та підрозділів Держслужби з надзвичайних ситуацій до забезпечення масових заходів у Маріїнському парку у грудні 2013 року, де ДСНС відкрив пункти обігріву, було пов’язане із  захистом людей від холодів.

Про це йдеться у відповіді ДСНС нардепу Ірині Геращенко на запит щодо обгрунтованості такого залучення.

За словами Геращенко, наприкінці грудня було направлено її запит до Генпрокуратури з вимогою відкрити кримінальне провадження щодо руйнації пам'ятки архітектури і паркового мистецтва – Маріїнського парку.

"Керівництво Партії регіонів планомірно завозить у найкращий київський парк гопників і тьотушек у бєрєтах, які ставлять там солдатські намети, палять дерева, трощать лавки і ліхтарі. Також я вимагала відкрити впровадження за нецільове використання коштів з боку департаменту надзвичайних ситуацій, який за держкошт годує там цих гопників. Відповідь – у ДСНС стверджують, що це була акція для захисту людей від холодів, що департамент відкрив у Маріїнці пункти зігріву. Це коли температура була +7", - зазначила Геращенко. 

"Враховуючи, що у першій половині грудня 2013 року відмічалося пониження температури повітря, ДСНС направляла своїх представників до місць масового скупчення людей, у т.ч. – у Маріїнському парку, для визначення потреб та можливих місць розгортання пунктів обігріву", - зазначено у відповіді Держслужби.

<img alt=
Фото Ірини Геращенко
В ДержНС відповіли, що зігрівали тітушків, бо "рятували людей від холодів". Фото Ірини Геращенко

Як відомо, на початку грудня на мітингу Партії регіонів у Маріїнському парку біля Верховної Ради оголосили про початок всеукраїнської акції на підтримку президента Віктора Януковича. Згодом у Маріїнському парку почався мітинг "на підтримку курсу Януковича" - АнтиМайдан, на який звезли велику кількість проплачених учасників з регіонів.

Мітинг у парку тривав до Нового року, перед новорічними та різдвяними святами учасники заявили, що згортають свою акцію та закликають Євромайдан провести святи вдома, з сім'ями та близькими і роз'їхатися по домівках.  Після мітингарів у парку залишилися купи сміття. 

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування