Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Фюле стурбований здоров'ям Луценка через його термінове повернення в колонію

Середа, 30 січня 2013, 11:00

Європейський комісар з питань розширення Євросоюзу та Європейської політики сусідства Штефан Фюле висловлює стурбованість  здоров'ям екс-міністра МВС Юрія Луценка внаслідок термінового його перевезення до колонії після операції.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Стурбований здоров'ям Юрія Луценка внаслідок перевезення з лікарні до в'язниці так швидко після серйозної операції", - написав Фюле.

 

Водночас прес-секретар "Народної самооборони" Лариса Сарган відзначила, що Ірина Луценко назвала "звіряче вивезення хворого Луценка із клініки виконанням методичних рекомендацій нинішньої злочинної влади про те, як треба позбуватися політичних опонентів".

Луценко також звернулася до трьох лідерів опозиційних сил.

"Вона застерегла їх, що події навколо Луценка і Тимошенко є яскравим прикладом того, що може статися з кожним із них напередодні президентських виборів", - написала Сарган на своїй сторінці у Facebook.

Луценко також звернулася до 42 мільйонів українців із застереженням, що "кожний громадянин може бути позбавлений права на здоров'я, на захист, на життя".

"Тероризм проти власного народу діє, методичні рекомендації по знищенню українців тривають!", - процитувала Луценко Сарган.

Як відомо, 30 січня вранці Луценка після виписки з клініки "Оберіг" перевезли назад у  Менську колонію.

Раніше повідомлялося, що Фюле може зустрітися з Луценком у лютому.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування