Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві продовжили роботу фан-зони "Євро" й транспорту

Середа, 13 червня 2012, 17:37

Відтепер офіційна фан-зона у Києві працюватиме щоденно з 14:00 до 02:00, а в дні матчів у столиці – з 12:00 до 02:00.

Про це повідомили у прес-службі Київської міськдержадміністрації.

Як відомо, попередньо планувалось, що фан-зона працюватиме з 12:00 до опівночі, а у дні матчів – до 01:00.

"Але вболівальники, натхненні грою своїх збірних, після завершення трансляції матчів бажають продовжувати святкувати у фан-зоні. Саме тому було прийнято рішення подовжити роботу фан-зони до 02:00 щодня", - пояснили організатори.

Разом із тим, відкриватимуть фан-зону на 2 години пізніше – о 14:00. Таке рішення прийнято, щоб клінінгові служби встигли прибрати, а компанії, які обслуговують торговельні майданчики спонсорів фан-зони, наповнили продукцією свої торговельні намети.

Водночас, роботу громадського наземного транспорту у дні проведення матчів у Києві продовжено до 3:30 ранку.

"Перевезення пасажирів забезпечувалось існуючими маршрутами, які проходять біля станцій метрополітену після проходження останніх поїздів метрополітену (роботу метро продовжено до 2:00)", - повідомили в КМДА з посиланням на "Київпастранс".

На великих пасажироутворчих пунктах міста організовано чергування лінійних працівників, які доповідають про стан пасажирських перевезень для прийняття оперативних рішень.

Крім того, на час проведення Євро-2012 "Київпастранс" збільшив кількість рухомого складу громадського наземного транспорту великої та надвеликої місткості звичайного режиму руху на 20% в цілому в місті та на 30% – у центральній частині Києва.

Як відомо, матчі в Києві пройдуть 15, 19, 24 червня та 1 липня.

За матеріалами "Української правди. Київ"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: