Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У фан-зоні у Харкові вболівальників "охолоджує" поливальна машина

Середа, 13 червня 2012, 16:49

В офіційній фан-зоні у Харкові почала працювати поливальна машина "для охолодження уболівальників".

Про це заявила заступник директора департаменту з питань підготовки до Євро-2012 Харківської міськради Наталія Мірошниченко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На прес-конференції в середу вона розповіла, що рішення задіяти поливальну машину було ухвалено в результаті обговорення з експертами УЄФА питання, "як утримати уболівальників у фан-зоні за нинішніх погодних умовах (у ці дні в Харкові висока температура повітря)".

"Таку практику застосовують в Європі під час масових спортивних заходів", - зазначила Мірошніченко.

Вона додала також, що поливальні машини планують використовувати і ввечері в середу, під час традиційного маршу голландських уболівальників від фан-зони до стадіону "Металіст".

Поливальна машина виїхала з площі, де розташована фан-зона, після того, як в цистерні закінчилася вода.

Фан-зону вже заповнюють відвідувачі.

Серед уболівальників переважають голландці, які традиційно хизуються своїми яскравими вбраннями і різноманітними головними уборами, від помаранчевої корони до такої ж маленької парасольки, закріпленої на голові.

Голландські фани танцюють перед великою сценою і п'ють пиво в VIP-наметі. І велика сцена, і намет декоровані в помаранчевих тонах.

Вболівальників збірної Німеччини не так багато, вони набагато менш екстравагантні: одягнули циліндри, шарфики, футболки і намиста з квітів національної збірної.

Вони охоче фотографуються на тлі гігантських матрьошок, встановлених на вході до фан-зони, цікавляться сувенірами і теж п'ють пиво.

Як відомо, у середу, о 21.45 на стадіоні "Металіст" розпочнеться матч між збірними Голландії та Німеччини.

У свою чергу харківський тхір Фред передбачив перемогу збірної Нідерландів над командою Португалії у матчі, який почнеться в Харкові в середу, о 21.45.

Пророкування викликало ейфорію в офіційній фан-зоні.

У другому матчі, який відбудеться у середу у Львові, тхір передбачив перемогу команди Португалії над збірною Данії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: