Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Лазаренка за борги можуть забрати маєток у США

Четвер, 12 квітня 2012, 16:40

На екс-прем'єра Павла Лазаренко чекає запит від податкових колекторів з округу Марін в Каліфорнії.

Про це повідомляє місцева газета Marin Independent Journal.

Лазаренко винен 2,1 мільйони доларів податків плюс пеня за прострочення сплати за будинок, що стоїть на 11 акрах за адресою 100 Obertz Ln Novato, в Каліфорнії.

Ця сума ще зросте в четвер, оскільки навряд Лазаренко до п'ятої години дня сплатить податки на нерухомість за 2011-2012 роки. За несплату податку нараховується 10% пені.

фото  Marin Independent Journal

Керівник департаменту фінансів у міському адміністративному центрі Рой Гівен каже, що компанія Dugsbery Inc, через яку Лазаренко придбав будинок, є найбільшим порушником закону у Марін.

Рахунок, який має сплатити Лазаренко,  включає в себе 894 тисяч 407 доларів податку, 997 тисяч 824 долари пені за невчасну сплату податку, а також 129 тисяч податку за дві сусідніх ділянки.

"Я б хотів, щоб ці люди передзвонили мені в офіс, щоб домовитись про план виплат", - сказав Гівен, який додав, що дуже важко було зв'язатись з Лазаренком, оскільки він у тюрмі.

Він додав, що у випадку, якщо сума не буде виплачена, в серпні доведеться виставляти будинок на продаж за несплату податку.

Видання також пише, що Лазаренко придбав цей будинок за $ 6,75 мільйонів. У будівлі 9 спальних кімнат, 9 ванних кімнат та два вертолітних майданчики, п'ять псарень, банкетний зал, гранітна підлога, інкрустована міддю, та золоті ручки на дверях.

До Лазаренка цей будинок орендував актор Едді Мерфі.

Так будинок Лазаренка виглядає згори через Google-карти

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: