СПУ не об'єднуватиметься з Партією регіонів

Середа, 28 вересня 2011, 15:11

Соціалістична партія України не веде ніяких перемовин щодо об’єднання з Партією регіонів.

Про це на прес-конференції заявив заступник голови СПУ Денис Русак, відповідаючи на запитання щодо можливості ініціювання Миколою Рудьковським разом зі своїми прихильниками в СПУ процесу об’єднання з Партією регіонів.

Як повідомляє УНІАН, Русак нагадав, що в серпні відбувся XVII з'їзд СПУ, де обрано нове керівництво партії (на посаду голови СПУ балотувався Олександр Мороз та Рудьковський, але останній програв ці вибори).

За його словами, з’їзд був досить складним, але "ми змогли позбутися своїх власників фінансових капіталів, які фактично почали змінювати ідеологію та курс партії".

Заступник голови СПУ зазначив, що "всю стратегію та політичну координацію в партії здійснює політвиконком, а на сьогодні Рудьковський є лише членом політради партії, тому впливати на рішення виконавчого органу і вирішувати долю партії він не має змоги".

Як відомо, у серпні під час обрання нового голови партії на з'їзді СПУ відбувся скандал, пов'язаний з поширенням у залі листівок із зображенням Рудьковського в супроводі дівчат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: