Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Європейці розповіли Януковичу про корупційний параліч

Четвер, 23 червня 2011, 14:05

Корупція в Україні заважає проведенню реформ.

Про це заявив президент Європейської бізнес-асоціації Томаш Фіала в ході пленарного засідання Ради вітчизняних та іноземних інвесторів під головуванням президента Віктора Януковича в четвер.

"Всеохоплююча корупція, особисті інтереси паралізують імплементацію ваших ініціатив і не дають бізнесу працювати, інвестувати і створювати робочі місця", - сказав він.

За словами Фіала, боротьба з корупцією буде дуже непростою, і її не можна буде подолати в найближчі роки без значного скорочення державного апарату та підвищення заробітної плати державним чиновникам.

"Для встановлення темпу реформ і довіри інвесторів треба в найближчі місяці прийняти пенсійну реформу, продовжити підвищення тарифів до собівартості, відновити співпрацю з МВФ. Ці процеси в останні місяці трохи затягнулися", - сказав він.

"Україна може наблизитися до G20, поставивши це собі за мету. Але це передбачає зростання валового внутрішнього продукту в середньому на 11% на рік протягом 9 років. Це можливо лише за умови повної імплементації вашого плану реформ", - сказав він.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: