Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка хоче імпічмент і дострокові вибори

Середа, 21 квітня 2010, 18:58
Президент Віктор Янукович має бути зміщений з посади в порядку імпічменту.

Про це йдеться у заяві партії "Наша Україна", повідомляє її прес-служба.

"З реальних дій нинішньої влади видно чіткій курс на русифікацію і здачу національних інтересів", - йдеться у заяві.

"Русифікується український інформаційний простір, піддаються перегляду досягнення щодо відновлення історичної пам'яті, нищівним ударом по національних інтересах країни стала згода влади на продовження перебування ЧФ РФ в Україні на 25 років", - наголосили у Нашій Україні. 

"Крім того, команда Януковича, очевидно, готується здати росіянам й останні стратегічні ресурси України: авіапром, атомну енергетику та підземні сховища газу", - йдеться у заяві.

У партії підкреслили, що "співвласність з росіянами у цих сферах може означати лише одне - Москва контролюватиме ці стратегічні сфери й вони працюватимуть в її інтересах".

"На жаль, Янукович у Харкові у взаєминах з Москвою перейшов з рівня "стратегічного партнерства" одразу на рівень "стратегічного холопства", - наголошується в заяві.

"Чорний, зрадницький характер харківських домовленостей був навіть омитий людською кров'ю, через яку переступив кортеж Януковича, прямуючи до Харкова. У цій ситуації логічним виглядає і не допуск українських журналістів на підсумкову прес-конференцію Януковича та Медвєдєва у Харкові", - зазначили у Нашій Україні.

"Президент, який порушив норми української Конституції (стаття 17) щодо заборони розміщення на території України іноземних військових баз, має бути зміщений у порядку імпічменту", - наголосили у партії.

"Політичний вихід із нинішньої ситуації може бути один - дострокові парламентські вибори. Краще вирішити дану ситуацію політичними методами і не доводити до масових акцій громадянської непокори", - йдеться у заяві.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: