Яценюк розповів, як торгував на базарі і "таксував" ночами

Четвер, 3 грудня 2009, 22:03

Кандидат у президенти Арсеній Яценюк заявив, що на початку 90-х років торгував на базарі і працював таксистом.

Про це він сказав в ефірі ТРК Україна.

"У 90-і роки, коли в країні не було газу, світла, електроенергії, зарплати, нічого не було, - стояв на базарі і торгував", - розповів політик.

"У 1992 році на першому курсі юридичного факультету купили один автомобіль на двох з моїм товаришем. Таксував. До 2-ї, до 3-ї години ночі. Так, саме так", - заявив Яценюк.

"До речі, сам цей автомобіль зробив, сам його пофарбував. До сьогоднішнього дня можу зібрати й розібрати своїми руками двигун автомобіля ВАЗ", - зазначив він.

"Потім 1993 рік. Зробили фірму. Молоді люди, молоді хлопці, з амбіцією такою. Юридичну фірму, ще не маючи, до речі, юридичної освіти", - сказав політик.

Крім того, коментуючи падіння свого президентського рейтингу, Яценюк заявив: "Ті рейтинги, які були - то були дуті: ну щось з'явилося таке нове, щось, в принципі, непогано говорить, ну він нам подобається".

"Тоді, коли були ті рейтинги - тоді не вибирали. Зараз люди почали вибирати. Ті, хто хочуть бути лідером, в першу чергу повинні ставити не рейтинги, а повинні ставити ідеологію і свої переконання", - вважає кандидат у президенти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: