У ПР натякнули, що можуть зажадати "крові" ще одного міністра

Середа, 2 грудня 2009, 21:50

Бездарна політика уряду в управлінні економікою призводить до знищення національного виробника.

Про це заявив голова ради Федерації роботодавців України, депутат від Партії регіонів Юрій Бойко.

"Уряд спочатку продовжує меморандум про співпрацю в хімічній галузі, обіцяючи забезпечити безперебійно газом вітчизняні підприємства, а вже через тиждень газ цим підприємствам відключає", - сказав він, коментуючи відключення ВАТ "Сумихімпром".

Як повідомляє прес-служба Федерації роботодавців, регіонал зазначив, що борг перед "Сумихімпромом" з повернення ПДВ становить близько 35 млн. грн.

"Такий борг суттєво відволікає оборотні кошти підприємства і перешкоджає нормальному здійсненню господарської діяльності", - підкреслив Бойко.

Він зазначив, що Федерація роботодавців вимагає від уряду негайно втрутитися в ситуацію з газопостачанням "Сумихімпрому" і вжити заходів з повернення податку на додану вартість.

"Тому що зволікання може призвести до багатомільярдних збитків останнього, що призведе до непоправних соціальних і економічних наслідків", - попереджає Бойко.

При цьому він нагадав, що раніше "Сумихімпром" вже піддавався "репресіям" з боку Мінпромполітики.

Після цього у Верховній Раді з'явився законопроект про звільнення Володимира Новицького з посади міністра промполітики "у зв'язку з проведенням їм політичних репресій по відношенню до керівників державних підприємств".

Ліга.net

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування