Яценюк звинувачує у підготовці провокацій Ратушняка й Тимошенко

Середа, 16 грудня 2009, 07:21

Кандидат у президенти Арсеній Яценюк скасував поїздку до Ужгорода через можливі провокації проти нього.

Як повідомляє його прес-служба, 15 грудня Управління держохорони попросило Яценюка скасувати поїздку, заплановану на 16 грудня, бо "за оперативними даними, проти політика готуються провокації, які можуть спричинити шкоду здоров'ю та життю людей".

Тому Яценюк скасував свою поїздку до Ужгорода.

"Очевидно, що за організацією подібних провокацій стоїть міський голова Ужгорода Сергій Ратушняк, який у своїх заявах та інтерв'ю вдається до брутальних висловів і погроз на адресу "Фронту змін" та його лідера, зокрема в своєму інтерв'ю, опублікованому в газеті "Комерсант-Україна" від 11 грудня цього року", - заявляє прес-служба Яценюка.

"За Ратушняком стоїть Юлія Тимошенко, про що говорять не тільки українські експерти й політологи", - стверджують у Яценюка.

Таке ж переконання, як зазначає прес-служба, висловила лідер ізраїльської партії "Кадіма", колишній міністр закордонних справ Ізраїлю Ципі Лівні:

"Бачачи зростаючий рейтинг Яценюка, штаб Тимошенко не знайшов нічого розумнішого, як найняти технічного уявного кандидата, який буде осипати неєврея Арсенія Яценюка образами на кшталт "знахабнілий єврейчик", - цитує Лівні прес-служба Яценюка.

"Функція Сергія Ратушняка як технічного кандидата в президенти - всіляко перешкоджати Арсенію Яценюку, використовуючи при цьому брутальні чорні технології, розпалюючи міжнаціональну ворожнечу і ксенофобію", - стверджується в повідомленні.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: