Медведєв не хоче бути схожим на Леоніда Ілліча

Субота, 7 листопада 2009, 19:00

Президент Російської Федерації Дмитро Медведєв упевнений у тім, що його тандем з Володимиром Путіним не розпадеться.

Про це він заявив в інтерв'ю журналові "Spiegel".

"Те, що наш "тандем", як прийнято говорити, досить злагоджено працює, сьогодні не повинно викликати ні в кого сумнівів. Незважаючи на всі пророкування, що от-от вони розлаються, поки ці прогнози, як бачите, не виправдуються", - відзначив він.

"Що стосується особистих переваг, то в кожної людини є свої уявлення про те, чиї погляди, стиль поведінки, манера викладу матеріалу йому ближче. Це стосується і нас з Володимиром Путіним. Я б не хотів, щоб усіх нас у якийсь момент почали сприймати як старих керівників політбюро ЦК КПРС, що в однакових пальто і шапках виходили на Мавзолей, коли неможливо було зрозуміти, хто з них Леонід Ілліч, а хто Михайло Андрійович", - заявив Медведєв.

Журналісти відзначили, що на Заході викликала сильне здивування відповідь Путіна на питання, хто з них, піде на вибори в 2012 році: "Ми сядемо і домовимося про те, що буде в 2012 році".

"Екс-президент Горбачов був у розпачі: про це треба домовлятися не між собою, а з виборцем", - відзначили журналісти

"Я б порекомендував Горбачову в точності прочитати слова Путіна. Він сказав тільки наступне: якщо на момент наступних президентських виборів Володимир Путін і Дмитро Медведєв усе ще будуть привабливі для населення як політичні фігури, то в цьому випадку ми з ним сядемо й обговоримо, кому з нас йти на вибори – для того, щоб ми не заважали один одному", - відзначив Медведєв.

"Він не стверджував, що ми між собою визначимо, хто стане наступним президентом. Це було б смішно", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування