Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко постійно "вбиває" Тимошенко - БЮТ

Середа, 25 листопада 2009, 21:29

У БЮТ вважають, що у президента Віктора Ющенка немає шансів потрапити в другий тур президентських виборів.

Про це заявив віце-спікер Микола Томенко на прес-конференції у Хмельницькому.

"Дійсно такими ілюзіями в даний час живе більшість працівників секретаріату президента, коли прораховують варіант другого туру президентських виборів за участю Януковича і Ющенка", - сказав він.

"Однак я запевняю: маючи приблизно 3% довіри виборців, за місяць наростити 13-15%, щоб потрапити до другого туру, нереально", - зазначив віце-спікер.

"З критерію довіри потрібно брати до уваги фактор повної довіри, який в кінцевому результаті зіграє в інтересах претендента", - сказав Томенко.

"Наприклад, Литвин має високий рівень довіри електорату, але в нього низький рівень повної довіри, тобто реальної підтримки. Відносно Ющенка, то у нього великий відсоток недовіри серед людей і в той же час низький рівень повної довіри", - зазначив він.

"Максимально на що може претендувати Ющенко - це третє місце", - заявив політик.

На питання, чи є Ющенко технічним кандидатом Януковича, Томенко відповів, що "складається враження, що чинний президент у всьому підігрує Партії регіонів".

"Словосполучення "технічний кандидат" я не хотів би вживати, але переконаний: Ющенко заганяє своїх виборців у ситуацію, за якої він зовсім не критикує Януковича, а постійно "вбиває" Тимошенко", - сказав БЮТівець.

"Риторика будь-якого глави держави має базуватися на словах "беріть приклад з мене", а не лише "я не задоволений роботою уряду чи парламенту", - заявив Томенко.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування