Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко попередив Тимошенко про відповідальність

Вівторок, 24 листопада 2009, 18:54

Закон про підвищення соцстандартів має бути виконаний урядом.

Про це заявив президент Віктор Ющенко в інтерв’ю Чернігівській обласній державній телерадіокомпанії, повідомляє прес-служба глави держави.

"Не може бути дискусій – приймати цей мінімум чи не приймати. Неморально – не приймати", - сказав Ющенко, пояснюючи своє рішення підписати закон про підвищення соціальних стандартів.

Президент критично оцінив заяви прем’єр-міністра Юлії Тимошенко про те, що вона не виконуватиме зазначений закон, і попередив, що таке невиконання тягне за собою конституційну відповідальність вищих посадовців.

Також "президент піддав критиці бюджетну політику уряду в поточному році - про її помилковість свідчить, на його думку, невиконання бюджету на рівні 30%", йдеться у повідомленні.

"Він розкритикував хід роботи над бюджетом-2010, некомпетентність якого підтвердив парламент, повернувши його проект на доопрацювання", - зазначили на Банковій.

"Невиконання бюджету стало основною проблемою у виплаті зарплат і пенсій", - переконаний Ющенко.

Він наголосив, що Кабмін має насамперед дбати про найбільш уразливі верстви населення шляхом своєчасного перерахунку прожиткового мінімуму і забезпечення фінансування усіх виплат, які розраховуються на його основі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування