ЯНУКОВИЧ ПООБІЦЯВ ПОВЕРНУТИ БОРГИ ТИМОШЕНКО і зірвав голос

Середа, 18 листопада 2009, 12:51

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович обіцяє, прийшовши до влади, перерахувати зарплати і пенсії з урахуванням збільшення соцстандартів з 1 листопада 2009 року.

Про це він заявив, виступаючи перед гірниками шахти імені Леніна у Горлівці, повідомляє "Остров".

Янукович заявив, що Партія регіонів добилася ухвалення закону про підвищення соцстандартів, знайшла джерела фінансування для підвищення зарплат і пенсій.

Проте, сказав він, Кабінет Міністрів відмовляється виконувати цей закон, і тому Партія регіонів намагатиметься відправити його у відставку.

"Уряд відмовляється виконувати цей закон. Варіантів інших нема - ми поставили сьогодні питання про відставку цього уряду. Чи вдасться це питання вирішити, я не знаю. Ми будемо робити все, щоб цей уряд зараз відсторонився від влади, тому що цей уряд нічим не займається, крім корупції і виборів", - заявив Янукович.

Він також пообіцяв після своєї перемоги на президентських виборах компенсувати пенсіонерам і працівникам "все те, що відмовилася виплачувати їм нинішня влада".

"Є й другий варіант: після виборів повернути борги цих людей. Я можу сказати однозначно тут вперше в Горлівці, перед вашим колективом, що якщо нам не вдасться підняти пенсії і заробітні плати з 1 листопада, то як тільки ми прийдемо до влади, ми перерахуємо ці пенсії і заробітні плати і повернемо ці борги", - сказав Янукович.

Він також вибачився перед шахтарями за хриплий голос. "На виборах зірвав голос. Учора проїхав 4 міста в Запорізькій області, 4 мітинги, багато людей..." - пояснив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування