Герман - Тимошенко: Не ризикуйте дітьми заради піару

Четвер, 12 листопада 2009, 14:13

"Регіоналка" Ганна Герман закликає прем’єра Юлію Тимошенко скасувати конкурс "Дитяче Євробачення-2009" і не піаритися на ньому.

Про це йдеться в заяві Герман, поширеній у четвер прес-службою Партії регіонів.

У ній зазначається, що 12 листопада відбудеться чергове засідання оргкомітету з проведення в Україні всесвітнього конкурсу "Дитяче Євробачення-2009", а вже 16 листопада до Києва приїдуть діти з 13-ти країн світу.

"Юлія Тимошенко знайшла ще один привід для піару, взявши на себе патронат над проведенням цього міжнародного дитячого конкурсу", - обурюється Герман.

"Закликаю прем’єр-міністра схаменутися і скасувати або перенести цей захід, оскільки ризикувати життям дітей з усього світу в розпал епідемії грипу, що бушує в Україні, – це не лише безвідповідально, а й злочинно", - заявила депутат від Партії регіонів.

"Це навіть гірше, ніж тоді, коли Тимошенко звезла до Києва людей з західних регіонів України на свій з’їзд на Майдан, знаючи, що в цих областях вже лютує епідемія і є смерті людей", - стверджує Герман.

"Ризикувати дітьми з усього світу задля власного піару не можна", - наголосила вона.

Як відомо, через епідемію грипу та гострих респіраторних захворювань в Україні з 30 жовтня оголошено карантин і заборону на масові заходи строком на три тижні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування