Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат матері зґвалтованих дітей заявляє, що його тероризує міліція

Четвер, 22 жовтня 2009, 12:12

Адвокат матері зґвалтованих дітей Валерій Коновалов заявляє про тиск на нього з боку Міністерства внутрішніх справ.

Про це він заявив в коментарі УНІАН.

За словами Коновалова, його зобов`язали у четвер на 14.00. прийти до УБОЗ Міністерства внутрішніх справ, "це не допит, але прийти він повинен обов`язково".

Коновалов сказав, що перед цим він готовий дати короткий брифінг для преси.

Він також повідомив, що відразу після прес-конференції другого адвоката потерпілої Циганкова його по мобільному телефону попередили, щоб він не виходив на прес-конференцію.

"А якщо вийдеш, то по тобі порушуватиметься справа вже за зовсім іншими епізодами", - сказав Коновалов.

Крім того, за його словами, у четвер уранці йому зателефонував клієнт, якого він не бачив декілька років, із заявою, що адвокат погрожує його синові.

Коновалов вважає це продовженням погрози, що вже пролунала, і своєрідним шантажем.

"Останні декілька днів біля мого будинку стояла міліційна машина. Я був пару днів у відрядженні, вони по домофону говорили з моєю дружиною, назвавшись міліцією", - сказав він.

"У період, коли мене немає в Києві, моїх дітей зазвичай відвозить до школи і забирає водій. Цього разу, побачивши мою доньку, вона високого зросту, вони (представники міліції) буквально стали витягати її з машини. А коли водій став її захищати, вони уточнили, що їм потрібна Ольга Коновалова – моя дружина", - додав Коновалов.

Як відомо, раніше керівник МВС Юрій Луценко звинуватив адвоката потерпілої Олени Полюхович у тому, що він нібито вимагав хабар у депутата Руслана Богдана.

Водночас адвокат потерпілої Андрій Циганков заявив, що це Богдан і його люди намагалися з ним домовитися про те, щоб мати зґвалтованих дітей спростувала причетність Богдана до цієї справи.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування