Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знайшла шлях, як обійти блокування Януковича

Субота, 5 вересня 2009, 16:16

БЮТ скликатиме позачергові сесії парламенту, поки не будуть ухвалені всі закони, які стосуються проблем регіонів.

Про це заявила прем’єр Юлія Тимошенко на установчому з’їзді всеукраїнської асоціації сільських і селищних рад.

"Ми не будемо звертати увагу на блокування. Вчора, коли ми збирали раду коаліції, ми знайшли шлях, як залишити блокування окремо, а нормальну роботу Верховної Ради – окремо. Нам потрібно декілька тижнів, щоб довести до кінця всі нормативні документи, зробити всі необхідні процедури, і ми будемо нормально голосувати", - сказала Тимошенко.

Водночас вона не уточнила, як саме БЮТ збирається уникнути блокування парламенту з боку Партії регіонів.

"Але у той же час ми будемо оголошувати стільки разів дострокові сесії Верховної Ради, поки не буде ухвалено 41 закон, які потрібні вам", - сказала Тимошенко.

Вона також закликала місцеву владу "виділяти команди" зі свого середовища, приїжджати до Верховної Ради і разом з БЮТ "проводити ці законопроекти".

Тимошенко розкритикувала дії Партії регіонів, заявивши, що вона працює проти регіонів.

"Я хочу, щоб ви знали, що це не Партія регіонів, а партія проти регіонів. тому що так блокувати законодавчі акти, які потрібні вам, категорично неможливо", - сказала вона.

Коментуючи п’ятничне позачергове засідання парламенту, Тимошенко заявила, що Партія регіонів "забезпечила те, щоб не було, кому вести засідання".

"Оце таке наглядне опікування інтересами місцевих громад, коли одні пішли, інші кинули, треті взагалі скомпрометували по телебаченню... Для того, щоб провести засідання, Томенко екстрено вилетів до Києва", - сказала вона.

"Ми почали нормально голосувати. І знайте, у Верховній Раді є нормальна дієздатна більшість", - додала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування