БЮТ переклав своє фіаско на голову Партії регіонів

П'ятниця, 4 вересня 2009, 16:08

БЮТ звинувачує Партію регіонів у зриві "продуктивної" роботи парламенту.

Про це йдеться в заяві блоку.

На їх думку, "Партія Регіонів черговий раз продемонструвала своє політичне безсилля і відчай".

"Парламент продуктивно розпочав свою роботу і вже протягом перших хвилин роботи було прийнято два важливих законопроекти", - переконують бютівці, які без Партії регонів змогли ратифікувати одну конвенцію і внести зміни до закону про місцеве самоврядування в пункті про присягу.

"Однак, під час засідання парламент фракція Партії Регіонів, без жодних вмотивованих пояснень, без виголошення вимог вдалась до своєї звичної поведінки, яку вони демонструють протягом більш, ніж року і заблокувала роботу Верховної Ради", - йдеться в заяві.

"Сьогодні вся країна стала свідком того, як Партія Регіонів своїми діями остаточно підтвердила неспроможність і небажання конструктивно працювати у парламенті, безвідповідальність перед своїми виборцями і повну байдужість до потреб регіонів", - зазначається в документі.

"Жодні надумані і недолугі спроби виправдати блокування Верховної Ради не можуть приховати справжньої мети, яку ставить перед собою Партія Регіонів – дестабілізувати роботу всіх гілок влади, вкинути державу у безвладдя, посіяти серед населення паніку і на цьому тлі намагатися заробити якісь дивіденди", - зазначають у БЮТ.

Як відомо, скликане на вимогу БЮТ засідання зранку нікому було вести, бо віце-спікер Томенко запізнився повернутися з Криму.

Депутати змогли проголосувати лише 2 незначні законопроекти з 40 запропонованих, а розгляд решти відклали за відсутності голосів.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування