Турчинов вважає, що регіонам не сподобалось, як запрацювала Рада

П'ятниця, 4 вересня 2009, 12:01

Віце-прем'єр Олександр Турчинов називає блокування трибуни Партією регіонів провокацією та деструктивною поведінкою.

Про це він заявив на брифінгу в п’ятницю.

"Ми з вами були свідками провокації", - сказав він.

Турчинов підкреслив, що на п’ятницю планувався розгляд "неполітичних" законопроектів, "а саме блок проблем, пов’язаних з місцевим самоврядуванням".

Він підкреслив, що фракції демкоаліції "почали не тільки обговорювати всі важливі питання, але і результативно голосувати".

"Саме це обурило, мабуть представників фракції регіонів, які без будь-яких пояснень знову заблокували трибуну і там самим довели, що їх не цікавить ні місцеве самоврядування, що їх не цікавлять проблеми регіонів", - зазначив Турчинов

"Їх цікавлять власні політичні задачі, реалізація яких за їх розрахунком, лежить через дестабілізацію ситуації в країні, через параліч роботи верховної ради", - додав він.

Турчинов знову підкреслив, що саме в п’ятницю було продемонстровано "з одного боку ефективну роботу парламентської більшості, з іншого боку повний деструктив партії регіонів і тих, хто стоїть за цією політичною силою, тобто тих олігархів, тих керівників фінансових корпорацій, які зацікавлені в дестабілізації ситуації в нашій державі".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування