"Регіони" вважають історію з "Межигір’ям" бразильським серіалом

Понеділок, 21 вересня 2009, 22:39

Звинувачення у викраденні документів щодо резиденції "Межигір’я" є "чорним піаром".

Про це заявила депутат від Партії регіонів Ганна Герман в ефірі 5 каналу.

"Тимошенко витягає історію з Межигір’ям, щоб відволікти увагу людей від їх проблем", - вважає вона.

"Коли почали рости ціни і падати виробництво, коли почало зростати безробіття і люди готові були ось-ось вийти на вулиці, Юлія Володимирівна (Тимошенко) знову витягла цю історію, якою вона хоче як бразильським серіалом відтягувати увагу людей", - сказала Герман.

"Це чорний піар, і я бачила в інструкціях для їхніх агітаторів, що треба з цього починати і цим закінчувати будь-яку розмову з виборцями", - заявила депутат.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомили про те, що депутати вилучили всі документи, які стосуються дачі "Межигір’я", де проживає лідер Партії регіонів Віктор Янукович.

Крім того, Герман заявила, що якщо Тимошенко залишиться прем’єром до січня, то економіку очікує колапс.

"Їй не можна вірити, що вже в січні, як вона каже, що стане президентом, і тоді підвищить зарплати і пенсії. Хай вона це зробить зараз, бо в січні вона не буде мати на те гроші", - сказала вона.

"Якщо вона (Тимошенко) залишиться, не дай Бог, до січня, якщо вона буде господарювати, то ми матимемо повний колапс економіки", - зазначила депутат.

Також Герман вважає, що уряд має прозвітувати у парламенті про виконання держбюджету поточного року.

Водночас вона наголосила, що "Тимошенко не може це зробити, бо вона не може назвати правдиві показники".

"Бо якщо вона скаже людям, як є насправді, то люди побачать, що всі її обіцянки і розмови – це лише голі слова, це лише білборди, які дорого оплачені з грошей, які можна дати людям на підвищення пенсій і зарплат", - сказала депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування