У Луганську підстрелили голову наглядового органу

Понеділок, 21 вересня 2009, 10:13

На голову Луганського територіального відділення Держгірпромнагляду Олександра Труфанова вчинили замах.

Як пише "Комерсант-Україна", у минулий четвер у Труфанова стріляли на цвинтарі, де похований його син.

У прес-службі УМВС у Луганській області виданню повідомили, що Труфанов був доставлений в обласну клінічну лікарню з кульовим пораненням у ліве плече.

За словами джерела в правоохоронних органах Луганська, у лікарню потерпілого привіз його водій. Він повідомив співробітників міліції, що інцидент стався на цвинтарі, куди Труфанов приїхав, щоб відвідати могилу сина.

Вийшовши з автомобіля, він підійшов до бригади робітників, які стояли біля могили, і почав із ними розмовляти. У цей момент пролунав виляск – принаймні, саме так цей звук описала водій. Після чого Труфанов упав.

За словами джерела, співробітники міліції досі не з'ясували, з якої зброї стріляли в Труфанова.

"Якщо це був пістолет, то стрілкові потрібно було підійти хоча б на відстань 20 кроків, але в такому випадку його помітили б робітники, Труфанов чи його водій. Не виключено, що це міг бути снайпер", - припустив співрозмовник газети.

За словами медиків, на даний час здоров'ю Труфанова нічого не загрожує, бо куля пройшла навиліт, не зачепивши життєво важливих органів. Зараз потерпілий знаходиться у свідомості.

Як повідомили в прес-службі УМВС у Луганській області, за фактом цієї події порушено кримінальну справу за ст. 15 КК ("замах на вбивство") і ст. 115 КК ("навмисне вбивство").

Поки що від коментарів відмовляються як співробітники міліції, так і колеги Труфанова.

"Нам відомо тільки про факт замаху. І своїх версій у нас немає", - повідомив перший заступник начальника Луганського тервідділення Держгірпромнагляду Валерій Чистоклетов.

Труфанов раніше обіймав різні керівні посади на Алчевському металургійному комбінаті


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування