Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луценка взялися за бійку Шуфрича і Льовочкіна

Четвер, 9 липня 2009, 17:10

Працівники Печерського райвідділу міліції Києва проводять дослідчу перевірку причин та обставин інциденту, який стався між депутатами Нестором Шуфричем та Сергієм Льовочкіним.

Про це повідомили у Департаменті зв’язків з громадськістю МВС, зазначивши, що Льовочкін після інциденту з Шуфричем звернувся за допомогою до одного з медичних закладів Печерського району столиці.

При цьому в ДГЗ нагадали, що згідно зі спільним наказом МВС та Міністерства охорони здоров’я, про осіб, які звертаються за допомогою до медиків через ушкодження, спричинені їм іншими особами, медперсонал лікарні зобов’язаний повідомити правоохоронні органи, що і було виконано ними в цьому випадку.

Після отримання повідомлення до лікарні виїжджала слідчо-оперативна група.

Огляд місця, де відбувся інцидент, не проводися.

Згідно з чинним законодавством, міліція має 10 днів для проведення зазначеної перевірки, щоб у подальшому прийняти відповідне процесуальне рішення.

Водночас УНІАН з посиланням на поінформовані джерела повідомив, що Льовочкін із офіційною заявою до органів внутрішніх справ наразі не звертався.

За даними депутата Катерини Лук’янової, Льовочкін після побоїв Шуфрича звернувся до 12-ї міської лікарні Києва, де йому було надано медичну допомогу – проведено невідкладну хірургічну операцію.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування